Izrada sajta

Naša osnovna delatnost je izrada WEB sajtova različitih nivoa složenosti, od najjednostavnijih statičkih sa samo nekoliko strana sa ili bez dinamičkih elementa, preko kompanijskih WEB portala do potpuno dinamičkih internet sajtova i WEB aplikacija.

Naš proces izrade web sajta ukljućuje sledeće:

 1. Web dizajn stranica kao i navigacije na njima (pravljenje User friendly/Search engine friendly navigacionih menija - podrazumeva takve menije koji su veoma pregledni za korisnike kao i za pretraživače kao što su Google, Yahoo što ima velikog uticaja na optimizaciju - SEO)
 2. Raspored sadržaja na njima u smislu uskladjivanja i isticanja najvažnijih delova
 3. Postavljanje odredjenih web sajt funkcionalnosti na Vaš zahtev
 4. Odabir profesionalnih fotografija u skladu sa odabranom temom sajta
 5. Email/informacione forme koje će omogućiti posetiocima prezentacije postavljanje pitanja ili davanje impresija
 6. Zakupljivanje domena u vaše ime
 7. Postavljanje web prezentacije na servere
 8. Prijavljivanje vaše web prezentacije na Google, Yahoo, MSN

 Izrada sajta u 5 koraka

 1. Kontaktirajte nas telefonom, zatražite sastanak ili putem kontakt obrasca zatražite ponudu, recite nam kakav internet sajt želite, upoznajte na sa svojom firmom, poslovanjem, proizvodima i uslugama. Pokušajte nam dati što više informacija da Vam možemo dati što realniju ponudu.
 2. Pošaljite nam materijale koje imate, logo, slike ili tekstove (ukoliko ih već imate pripremljene) kao i napomene oko željene boje ili nekog sajta koji će poslužiti kao primer.
 3. Na temelju zatražene ponude i dostupnih informacija i materijala radimo dizajn web sajta i puštamo na privremenoj internet adresi u punoj funkcionalnosti sa web efektima, animacijama, slikovnim i tekstualnim sadržajima
 4. Nakon što vidite potpuno funkcionalan internet sajt, zajedno završavamo i prilagođavamo web sajt prema Vašim željama i uputstvima.
 5. I na kraju naš završni posao je registracija domena, web hosting i vršimo optimizaciju i prijavu internet sajta na pretraživače Google i dr.