Razvijanje visokih performansi, privlačnih, profitabilnih i robusnih web lokacija pomoću Magento-a koji efikasno pomaže u vašoj globalnoj ekspanziji poslovanja.

Magento je najistaknutija svetska platforma za trgovinu koja broji preko 25000 trgovaca širom sveta. Uz dodatak Magento2.0 i njegovih izvanrednih karakteristika, trgovci mogu proširiti domet e-trgovine. Ima izuzetne karakteristike poput svestrane funkcionalnosti i podržava više web lokacija. Podstiče brže kupovine i omogućava poboljšane mogućnosti slanja. Magento omogućava potpunu otpornost za prilagođavanje i integrisanje vaše platforme. Neko može imati izvanredno iskustvo kupovine, poboljšane performanse i može povećati prodaju na svim kanalima. Optimizacija za pretraživače, upravljanje katalozima i moćni marketinški alati omogućavaju trgovcima kompetentnost da kreiraju web lokacije koje svojim kupcima pružaju neusporedivo iskustvo kupovine. Postoji dramatična promena u potrošačkim modelima kupovine i zato postoji potreba za platformom koja je proširiva i brza kako bi se brzo prilagodili promenljivim trendovima. Naš Magento tim programera u Beogradu vas obaveštava o najsavremenijoj tehnologiji i može vam pomoći da se prilagodite i napredujete.

Mi smo sveobuhvatna i obimna Magento kompanija za razvoj weba u Beogradu sa snažnim ciljem u vidu razvijanja dugoročnih odnosa sa kupcima i imperativnog partnerstva sa našim klijentima pružajući maksimalan rast našim vrhunskim i kreativnim rešenjima.

Naše usluge

Ideje stvaraju promene, mi stvaramo ideje koje prave rezultate.

DIZAJN

Stvaramo zadivljujući, odličan i izvanredan Magento dizajn veb stranica koji je prilagodljiv uređaju, u potpunosti operativan i obezbeđuje vam najneverovatnije rezultate. Imamo optimalan tim programera Magenta koji prave veb stranicu koja obezbeđuje povećanje prodaje i profita.

RAZVOJ

Magento jedinstvene karakteristike prilagođavanja omogućavaju prodavcima da modifikuju svoje prodavnice kako bi ispunili jedinstvene poslovne zahteve. Imamo tim najstručnijih i profesionalnijih ljudi, koji rade Magento prodavnice u skladu sa potrebama klijenta i njihovim očekivanjima.

INTEGRACIJA

Imamo tim koji ima dobro iskustvo i pomaže klijentu da integriše rešenja, uključujući operativne sisteme kao što su upravljanje porudžbinama, upravljanje isporukom, centri za ispunjenje, CRM, ERP ili računovodstvo.

PODRŠKA

Magento podrška objedinjuje uslugu tako da rešava funkcionalne ili vizuelne probleme, rešavanje problema, ispravljanje grešaka i instaliranje potpuno novih nadogradnji.

Prednosti Magento-a

Magento je jedna od najpopularnijih platformi za e-trgovinu prilagođenu SEO optimizaciji. Svaki veb sajt koji stvorimo, svaki element i karakteristika razvijena za naše klijente, ne bi trebalo da bude samo lepa - već bi trebalo da ima i svrhu.