Web dizajn

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Imati svoj web sajt je sasvim normalna stvar i potreba savremenog preduzimljivog čoveka, a ne luksuz. Izrada WEB sajtova različitih nivoa složenosti, od najjednostavnijih statičkih sa samo nekoliko strana sa ili bez dinamičkih elementa, preko kompanijskih WEB portala do potpuno dinamičkih internet sajtova i WEB aplikacija. Saznajte cenu izrade sajta tako što ćete popuniti formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Odgovorićemo Vam sa našom ponudom u najkraćem roku.

Izrada flash sajtova

Mutimedija obično podrazumijeva interaktivni projekat u kojem se kombinuju razne vrste medija poput zvuka, slika, video materijala, tekstova. Flash tehnologija je proteklih godina transformisala uobičajene, statične web sajtove. Godinama unazad Global dizajn je stekao veliko iskustvo u kreiranju kvalitetnih web sajtova i aplikacija.

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta za pretraživače je kompleksan proces prilagođavanja sadržaja i koncepta izrade sajta za internet pretraživače, kao što su Google, Yahoo, Krstarica i mnogi drugi.

Cilj ovakve optimizacije web sajta je generisanje većeg broja poseta sa internet pretraživača. Ako uzmemo u obzir da najveći deo poseta jednom web sajtu dolazi upravo sa pretraživača, postaje jasno koliko je optimizacija neophodna.

Web hosting

Našim korisnicima nudimo web hosting na najboljim serverima u Evropi i Americi. Svi paketi uključuju poslednji cPanel, kao i Installatron za automatsku instalaciju popularnih web aplikacija.

Internet prodavnica

Danas web prodavnice i udeo Internet prodaje je u velikom porastu, i internet prodavnica je nužnost svake kompanije i može značiti prekretnicu u Vašem poslovanju. Prednosti online kupovine su: dostupnost 24 sata, izbor različitih proizvoda na jednom mestu, kućna dostava, plaćanje putem kreditne kartice ili pouzećem. Naša web prodavnica je prilagođena za administraciju i prodaju proizvoda i usluga putem Interneta. Program radi uz podršku mysql baze podataka. Mogućnost programa je da možete složiti i administrirati hiljade proizvoda koje nudite uz slike, komentare i opis.

Izrada banera

Baneri su dugo vremena najrasprostranjeniji način oglašavanja na Internetu. Predstavljaju uočljive oglase u obliku statične slike ili animacije, čija je uloga da zaintrigira posetioca i posluže kao dolazni linkovi prema Vašem web sajtu.