Usluge

Web dizajn

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Imati svoj web sajt je sasvim normalna stvar i potreba savremenog preduzimljivog čoveka, a ne luksuz. Saznajte cenu izrade sajta tako što ćete popuniti formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Odgovorićemo Vam sa našom ponudom u najkraćem roku.
 

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta za pretraživače je kompleksan proces prilagođavanja sadržaja i koncepta izrade sajta za internet pretraživače, kao što su Google, Yahoo, Krstarica i mnogi drugi.
 
Cilj ovakve optimizacije web sajta je generisanje većeg broja poseta sa internet pretraživača. Ako uzmemo u obzir da najveći deo poseta jednom web sajtu dolazi upravo sa pretraživača, postaje jasno koliko je optimizacija neophodna.
 

Internet prodavnica

Danas web prodavnice i udeo Internet prodaje je u velikom porastu, i internet prodavnica je nužnost svake kompanije i može značiti prekretnicu u Vašem poslovanju.
 
Prednosti online kupovine su: dostupnost 24 sata, izbor različitih proizvoda na jednom mestu, kućna dostava, plaćanje putem kreditne kartice ili pouzećem.

Izrada banera

Baneri su dugo vremena najrasprostranjeniji način oglašavanja na Internetu. Predstavljaju uočljive oglase u obliku statične slike ili animacije, čija je uloga da zaintrigira posetioca i posluže kao dolazni linkovi prema Vašem web sajtu.

Izrada flash sajtova

Mutimedija obično podrazumijeva interaktivni projekat u kojem se kombinuju razne vrste medija poput zvuka, slika, video materijala, tekstova…