Global dizajn je grupa profesionalaca iz različitih oblasti Dizajna. Izmedu sebe imamo više od 15 godina iskustva u grafickom dizajnu, web dizajnu , programiranju, Internet marketingu…

Web nije više samo Web sajt. On je niz kanala kroz koje vaša poruka stiže do korisnika (socijalne mreže, mobilne aplikacije, kreativne interaktivne kampanje, flash aplikacije i dr.). Digitalni mediji danas pružaju nebrojene mogućnosti i kreativnosti svima s dobrim proizvodom ili uslugom. Pravi uspeh je u ljudima i u njihovoj kreativnoj energiji.

Naše osnovno usmerenje od početka je da klijentima omogućimo celovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu saradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kvalitet, dogovoreni rokovi, povoljna cena i neprekidna saradnja u toku izrade dogovorenog projekta predstavljaju garanciju uspeha.

Ponosimo se brojnim urađenih sajtova. Iza nas je više od 200 internet sajtova koje smo rešili grafički i idejno. Našim korisnicima usluga nudimo kvalit i profesionalnost.